18-plus-icon

Playtech

Home » Playtech
Jet Set Racing Roulette is online roulette met paardenrennen gemixt. Je kunt multipliers winnen tot wel 2,499x en deze game show behoort daarom tot de categorie live multiplier roulette games.
Mega Fire Blaze Blackjack Live is live blackjack, maar dan met multipliers tot wel 1,000x! Je kunt het dan ook zien als de Blackjack-variant van Lightning Roulette.
Een live game show met een horizontaal rad van fortuin, kaarten in plaats van normale getallen en 3 bonus games? Dat is The Greatest Card Show van Playtech!
Who Wants To Be A Millionaire Roulete is Playtech's live roulette game met multipliers. Win tot 2,000x je inzet door de vragen goed te beantwoorden!
Quantum Roulette is een spannende Live Roulette variant waarbij er sprake is van multipliers tot 500x.
Win tot 10,000 keer je inzet bij 's werelds populairste live roulette game: Mega Fire Blaze Roulette van Playtech!

Playtech Live's Spin a Win is de tegenhanger van de populaire Dream Catcher live game show van Evolution Gaming. Kom in deze Spin a Win review de spelregels, bonussen en uitbetalingen te weten. 

Playtech gebruikte haar beroemde online slot Adventures Beyond Wonderland als inspiratie en transformeerde het in een zeer boeiende live casino spelshow met dezelfde naam. Adventures Beyond Wonderland is een interactieve live spelshow die leuk is om te spelen en te bekijken omdat het een aantal unieke bonusfuncties heeft.