18-plus-icon

Een ontzettend goedemiddag mede gameshow liefhebbers! Wil jij meer te weten komen over de soon-to-be-released Crazy Pachinko Live game show van online casino software provider Evolution Gaming? Wij begrijpen namelijk als geen ander dat je waarschijnlijk zit te popelen van spanning. Om deze reden zullen wij je dan ook voorzien van een update qua de ontwikkeling van deze nieuwe gameshow en een mogelijke release datum.

Laten we in ieder geval even met de deur in huis vallen: Crazy Pachinko Live is nog in de beginfase van ontwikkeling en er is dus ook nog geen officiele release datum bekend of aangekondigd door Evolution Gaming. Wel houden wij de ontwikkeling van deze gameshow nauw in de gaten en zullen we jullie zeker updaten zodra er nieuwe informatie vrijkomt. Het is in ieder geval meer dan duidelijk dat Evolution Gaming enorm veel moeite in dit spel heeft gestoken en nog hard aan het timmeren is aan de laatste paar facetten van het spel.

Terwijl we met smacht wachten op de release van Crazy Pachinko Live, raden we aan alvast onze lijst bestaande gameshows te bekijken, en dan met name de wat nieuwere zoals zoals Extra Chilli Epic Spins of Funky Time.

Zodra wij de kans hebben om Crazy Pachinko Live te spelen, zullen wij hier direct onze bevindingen plaatsen en je haarfijn uitleggen hoe het spel exact werkt. Je kunt er in ieder geval gif op innemen dat wij je altijd op de hoogte zullen doen blijven houden van de ontwikkeling van deze nieuwe gameshow van Evolution Gaming. Keer dus regelmatig terug naar onze site om te kijken of er al nieuws is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2023 | Deze website is eigendom van GC Media Holdings Ltd. gevestigd te Victoria House 306, Victoria, Mahe Island, Republiek der Seychellen.