18-plus-icon
Jet Set Racing Roulette
5.0/5

Jet Set Racing Roulette

Jet Set Racing Roulette is online roulette met paardenrennen gemixt. Je kunt multipliers winnen tot wel 2,499x en deze game show behoort daarom tot de categorie live multiplier roulette games.
Home » Jet Set Racing Roulette

Jet Set Racing Roulette Live Review, Strategie en Speluitleg

Jet Set Racing is een van de nieuwste Playtech live roulette game shows met multipliers. Bij deze game show wordt er standaard Europees roulette gespeelt met 2 roulettewielen in combinatie met Virtual Sports events om multipliers samen te stellen die gelden op alle inside bets op ieder roulettewiel.

Jouw taak als speler is om in te zetten op het standaard roulettewiel en vervolgens te kiezen uit een lijst paarden of greyhounds welke er eerste en tweede zal worden tijdens een Virtual Race op ieder roulettewiel. Als je er een of meer goed hebt, krijg je multipliers voor ieder roulettewiel waar je het correct voorspelt hebt, uitbetaald.

Zo op het eerste opzicht lijkt deze roulette live game show heel erg ingewikkeld en met een minimale speeltijd van 2 minuten en 30 seconden per speelronde is het ook zeker niet de snelste vorm van live roulette die je spelen kunt.

Echter geven de twee roulettewielen je twee keer zo veel kans om te winnen en kunnen de multipliers oplopen tot wel 2499x op een straight-up inzet. Kortom, zeker de moeite waard dus om te leren hoe deze live game show precies werkt, zeker als je van wedden op paardenrennen of greyhounds houdt.

In deze Jet Set Racing Roulette review gaan we de spelregels van deze game show haarfijn uitleggen en enkele tactieken doornemen.

Jet Set Racing Roulette in het kort

Voordat we beginnen met het uitleggen hoe Jet Set Racing Roulette precies werkt, gaan we even kijken naar de studio en wat deze allemaal bevat, zodat je dadelijk exact weet hoe het allemaal in elkaar steekt.

 • Het komt er op neer dat het gewoon Europees Roulette is. Al het andere dat je ziet is enkel voor de multipliers die je uitbetaald zult krijgen als je geluk hebt.
 • Je zet alle inzetten in via slechts een enkele betting grid. Deze worden vervolgens over twee roulettewielen verdeeld, in dit geval het oranje en lichtblauwe roulettewiel.
 • Een virtuele race zal starten voor ieder roulettewiel, waarbij je een extra multiplier uitbetaling zult krijgen als je correct voorspelt welke kleur er eerste of tweede wordt. Hoe nauwkeuriger je de uiteindelijke uitkomst voorspelt, hoe hoger je multiplier uitbetaling zal zijn.
 • De basisuitbetaling op straight-up bets is 23:1, 11:1 op split bets, 3:1 op line bets, 5:1 op corner of basket bets en 7:1 op straatjes.
 • De maximale multiplier uitbetaling is 2499x op een straight-up bet.
 • De presentator or presentatrice draait beide roulettewielen. Je profiteert van de uitkomsten van beide wielen als je een correcte voorspelling hebt.
 • Een enkele speelronde duurt ongeveer 2 en een halve minuut.
 • Er zijn 4 types virtual races: paardenrennen, trotting, speedway en greyhounds.
 • De virtuele races draaien op RNG-software en zijn niet echt live.
 • De RTP van de game is 97,30%, wat hetzelfde is als normaal Europees Roulette.

Virtual Races Multipliers

Hoe de virtual races multipliers werken zullen we even uitgebreid uitleggen, aangezien deze een belangrijk onderdeel van het spel vormen.

Voor ieder roulettewiel zal er een virtuele race beginnen die multipliers zal bepalen.

Aan het begin van iedere speelronde, wordt er 1 van de volgende 4 virtual races geselecteerd:

 1. Trotting Race – met 8 paarden.
 2. Motor Bikes – met 4 motoren in de race.
 3. Greyhounds – met 6 honden.
 4. Horse Racing – met 6 paarden.

Dezelfde virtuele race wordt gebruikt voor beide roulettewielen.

Jouw taak als speler is om te voorspellen welke participanten eerste en tweede zullen worden in iedere race.

Om je te helpen kiezen, zal iedere deelnemer een sterrating krijgen in de vorm van een multiplier. Dit werkt een beetje hetzelfde als noteringen bij wedden op voetbal en andere sportevenementen.

Dit betekent dus dat de favorieten altijd lagere multiplier waardes hebben en de underdogs hogere.

 • Als je correct voorspelt wie er eerste wordt, krijg je de bijbehorende multiplier. Ditzelfde geldt voor de tweede plaats.
 • Als de deelnemer waarvan jij dacht dat tweede zou worden, eerste wordt, telt dit ook als een correcte voorspelling.
 • Als je beide correct voorspelt, krijg je beide multipliers bij elkaar opgeteld uitbetaald.
 • Als je beide races goed voorspelt, krijg je de Jet Set Multiplier, welke toegepast zal worden op ieder roulettewiel.

Hoe speel je Live Jet Set Roulette?

Er zijn 3 fases bij deze live roulette game.

 1. De inzetronde – waarbij je normale roulette-inzetten doet op de layout.
 2. De virtual races – die de multipliers bepalen.
 3. Het draaien van de roulettewielen – om te bepalen welke getallen zullen winnen.

Om het nog even te onderstrepen: de multipliers worden toegepast op alle inside bets. Afhankelijk van het type inzet, verschilt ook de uitbetaling die je uitbetaald kunt krijgen als de multiplier niet op een straight-bet valt.

Inzetronde

De inzetronde duurt in totaal 18 seconden. Je hebt dus niet heel veel tijd om al je inzetten te plaatsen.

Je inzetten plaats je op een centrale betting interface en wanneer de inzetronde voorbij is worden de inzetten verdeeld over de twee rouletewielen. Een oranje raster is voor inzetten op het oranje roulettewiel en het lichtblauwe raster is voor het lichtblauwe roulettewiel.

Kiezen wie de virtual races gaan winnen

Voor ieder roulettewiel zal een aparte virtual race gaan beginnen. Wederom heb je 18 seconden bedenktijd om te bepalen wie jij denkt dat er eerste en tweede zullen worden.

De virtual races beginnen

De virtuele race van het oranje roulettewiel begint altijd, gevolgd door de virtuele race van het lichtblauwe roulettewiel ongeveer 30 seconden later.

De dealer draait de roulettewielen

Wanneer de virtual races afgelopen zijn, worden de multiplier waardes besloten voor iedere roulette spin. De dealer draait altijd het oranje roulettewiel als eerste, gevolgd door het lichtblauwe roulettewiel. Hierdoor kun je de resultaten van de spins een voor een bekijken, zonder in de war te raken.

Uiteindelijke resultaten en uitbetalingen

Wanneer beide roulettewielen tot stilstand komen, worden de uiteindelijke resultaten bekend en zullen de multipliers en normale uitbetalingen gedaan worden aan de winnaars. Dit gebeurt binnen enkele seconde en hierna zal een nieuwe speelronde Jet Set Racing Roulette starten.

Winkansen, uitbetalingen en RTP van Jet Set Racing Roulette

De winkansen en uitbetalingen van Jet Set Roulette verschillen van de normale roulette uitbetalingen en kansen. Dit komt natuurlijk doordat er multipliers zijn toegevoegd aan deze live roulette game show.

De uitbetalingen van deze multipliers moeten immers ergens vandaan komen. Om deze reden wordt er een klein gedeelte van iedere uitbetaling ingehouden op inside bets en aan de multipliers toegevoegd.

Slimme wiskunde en een complex RNG-software systeem zorgen ervoor dat deze roulette live game show een gemiddelde RTP of uitbetaling van 97,29% heeft, wat slechts 0,01% onder normaal Europees roulette is.

De multipliers en de winnaars van de virtual races worden volledig door de RNG-software bepaald.

Alleen inside bets profiteren van de toegevoegde multipliers. De uitbetalingen op outside bets blijven dus onveranderd.

Je kunt vanuit de tabel hieronder aflezen hoe de Jet Set Racing Roulette uitbetalingen het doen vergeleken met die van de andere live roulette game van Playtech, Mega Fire Blaze Roulette.

InzettypeStandaard Roulette UitbetalingJet Set Racing Roulette UitbetalingMega Fire Blaze Roulette Uitbetaling
Straight-up35:123:1 (2499:1)29:1 (9999:1)
Split-bet17:111:1 (1249:1)14:1 (4999:1)
Street Bet11:17:1 (832:1)9:1 (3332:1)
Corner Bet8:15:1 (624:1)6,5:1 (2499:1)
Line Bet5:13:1 (415:1)4:1
Kolom/Dozijn2:12:12:1
Rood/Zwart1:11:11:1
Even/Oneven1:11:11:1
1 tot 18/19 tot 361:11:11:1

Inzetten op Jet Set Racing Roulette

Er zijn meerdere manieren om in te zetten op Jet Set Racing Roulette. Playtech heeft een aantal in-game betting tools ontwikkeld om dit inzetten makkelijker te maken en sneller te laten verlopen. Deze tools van Playtech, genaamd de Bet Creator en Lucky Dip, zie je ook terug bij andere live game shows en casino games van deze aanbieder.

Laten we eerst eens kijken wat voor inzetten je allemaal kunt plaatsen bij normaal Europees roulette, wat natuurlijk gespeeld wordt in Jet Set Racing Roulette.

Inside Bets

Met het Engelse inside bets worden inzetten bedoeld op individuele nummers of getallengroepen. Dit worden inside bets genoemd omdat zij zich in het binnenste gedeelte van de roulette tafel layout bevinden. Onthoud: bij Jet Set Racing Roulette zijn dit de inzetten die multipliers kunnen krijgen.

 • Straight-Up – Dit is een inzet op slechts een enkel getal. Je kan meerdere van deze inzetten plaatsen op verschillende nummers. Een multiplier win betaalt altijd 100% uit.
 • Split Bet – Dekt twee getallen. 50% van de waarde van de chip wordt ingezet op een enkel getal en de andere helft op een ander getal. Een multiplier win op een split bet betaalt 50% van de multiplier uit.
 • Street – Een straatje dekt 3 getallen op rij, ieder met 1/3e deel van je inzet. Een multiplier win betaalt 33% van zijn waarde uit.
 • Corner Bet – Dekt 4 getallen. Een multiplier win betaalt 25% van de totale multiplier waarde uit.
 • Line Bet – Dekt 6 getallen. Een multiplier win betaalt 1/6e uit van de totale waarde van de multiplier.

Outside Bets

Deze inzetten betalen minder uit en worden ook wel even money bets genoemd. Voorbeelden van outside bets zijn even/oneven, rood/zwart of 1-18/19-36.

Met een kolom of dozijn inzet dek je een derde van de tafel. Deze inzetten betalen altijd 2:1 uit.

Section Bets

Met section bets dek je bepaalde gedeeltes van het roulettewiel. Dit worden ook wel Franse inzetten genoemd, zoals Orpehlins, Voisins en Zero. In het Nederlands zijn dit soort roulette-inzetten ook wel bekend als burenspel en nulspel.

Met de zogenoemde Race Track kun je burenspel spelen of nulspel roulette inzetten plaatsen. Vaak zijn dit combinaties van straight-up en split bets, die dus multipliers kunnen krijgen bij deze live roulette game show.

Jet Set Racing Roulette Inzetmogelijkheden

De makkelijkse manier om bij deze live roulette casino game in te zetten is door direct op het betting interface in te zetten. Je selecteert een chipwaarde en sleept het fiche naar het nummer waarop je wilt inzetten.

De tweede manier die je hebt om je roulette-inzetten te plaatsen bij Jet Set Racing Roulette, is door gebruik te maken van de Race Track, een tool die je helpt om burenspel te spelen.

Met de Statistieken kun je zien welke nummers er de laatste speelrondes gevallen zijn. Op deze manier kun je zogenoemde Hot en Cold Numbers bepalen.

Met gebruik van de Bet Creator kun je je eigen roulette inzetten samenstellen. De Bet Creator is een speciale tool ontwikkeld door Playtech, die je bij alle Playtech live casino games gebruiken kunt.

Ook kun je gebruikmaken van de Lucky Dip functie. Dit is een grappige tool waarmee je 5, 7 of 8 willekeurige straight-up bets kunt plaatsen die volledig door RNG-software gegenereert worden. Ook de Lucky Dip functie is speciaal door Playtech ontwikkelt en bij alle live roulette games van deze spelaanbieder te gebruiken.

Strategieën om Jet Set Racing Roulette te Winnen

Jet Set Racing Roulette is niet zo maar een standaard roulettespel, aangezien het spel een live game show element bevat. Het eerste gedeelte bestaat uit de Virtual Races, waar jij als speler moet bepalen welke paarden, honden of motorrijders er eerste en tweede zullen worden om extra multipliers uitbetaald te krijgen.

Laten we eerst eens kijken hoe de strategie voor dit precies werkt.

Strategie voor het inzetten op Virtual Races bij Jet Set Racing Roulette

De Virtual Races, inclusief de deelnemers, winkansen en multipliers heb je als speler allemaal tot je beschikking. Deze informatie wordt iedere speelronde door RNG-software willekeurig gegenereert en ook het resultaat is volledig computergestuurd.

De Jet Set Racing Roulette strategie die we hieronder gaan bespreken is volledig op onze eigen Jet Set Racing Roulette ervaring gebaseerd (honderden speelrondes- en sessies). Wij kunnen je vertellen dat er geen vast patroon is, maar er zijn wel enkele dingen die handig zijn om te weten.

 • Hoewel het voor zichzelf spreekt, winnen de favorieten niet altijd. Net zoals in het echte leven bij wedden op voetbal bijvoorbeeld, wint soms de underdog.
 • Het is altijd beter om in te zetten op de tweede plek. Wanneer jouw voorspelling namelijk niet tweede wordt, maar eerste, krijg je ook gewoon de multiplier uitbetaald!
 • De beste multipliers krijg je wanneer je zowel de eerste als tweede deelnemer goed hebt. Dit is vrij eenvoudig als je een virtual race krijgt met maar 4 deelnemers en uiteraard een stuk lastiger wanneer je de greyhounds race krijgt met 8 honden.
 • Wanneer je de software automatisch laat kiezen, kiest deze de deelnemers met de laagste multipliers. Eerst dachten wij dat dit een manier was voor het casino om een groter huisvoordeel te hebben. Na wat onderzoek bleek dat de lagere multipliers (logischerwijs?) een hogere kans hebben om te winnen en dat de software daarom deze kiest als je zelf te laat bent met kiezen.

Conclusie: Besteedt de meeste aandacht aan wie er tweede komt in plaats van eerste, aangezien je de multiplier ook uitbetaald krijgt als deze deelnemer eerste wordt.

Inzetstrategieën Voor Jet Set Roulette

Hoe vaker wij multiplier roulette games spelen, hoe beter we er in schijnen te worden. Al is het wel zo dat bij Jet Set Racing Roulette alle inside bets kwalificeren voor multipliers, wat het natuurlijk al een stuk makkelijker maakt om een goede inzetstrategie te bedenken.

Dit zijn onze gouden tips:

 • Zet nooit in op meer dan 50% van alle mogelijkheden. Je kunt met de visuele interface precies zien hoeveel procent van het roulettewiel je dekt met je huidige inzet, dus maak hier gebruik van.
 • Wij spelen graag burenspel en nulspel. Deze patronen dekken een goed gedeelte van het wiel en als je geluk hebt, leidt dit tot een dikke uitbetaling.
 • Zet nooit meer in dan wat je denkt te gaan winnen. Zet dus niet 10 in om 4 te winnen, maar zet juist 15 in om 20 te winnen, etc. (houd dus rekening met de multipliers)
 • Zet nooit meer dan 5% van je speelgeld in per speelronde. Je wilt minimaal 20 speelrondes kunnen spelen naar onze mening.

Jet Set Racing Roulette Statistieken en Resultaten

De resultatenstatistieken zijn beschikbaar voor zowel het oranje als het lichtgroene roulettewiel, maar er wordt geen informatie vertoond over de resultaten van de Virtual Races. Wel kun je tot wel 1,000 speelrondes terug in de tijd kijken en hot en cold numbers zien. Voor hen die hun inzetten op data baseren, vinden wij het gaaf dat er 3 verschillende resultaten en statistieken trackers bij dit spel aanwezig zijn, namelijk:

 • De percentages van het roulettewiel dat je dekt en alle mogelijke outside bets.
 • De verdeling van kansen over het roulettewiel.
 • Individuele resultaten van de afgelopen 1,000 speelrondes.

Zoals gezegd, is deze data beschikbaar voor beide roulettewielen.

Tips voor Beginners

Jet Set Racing Roulette is een niet zo volatiele live roulette game show. Dit betekent dat je dus regelmatig zal winnen wanneer je een beetje adequaat inzet. De multipliers zullen van tijd tot tijd uitbetalen, maar je moet wel het geluk hebben met de Virtual Races dat je een beetje goeie krijgt.

Maak je dus geen zorgen als je een tijdje al geen multipliers hebt gekregen. Je kunt immers iedere speelronde weer multipliers krijgen. Houd je in de tussentijd aan deze tips om je winkansen te vergroten en speeltijd te verlengen:

 • Zet nooit op meer dan 50% van het roulettewiel in.
 • Je kunt gewoon willekeurig klikken wie er eerste en tweede gaan worden. Het is niet nodig om het formulier en de statistieken uitgebreid te gaan zitten bekijken.
 • Zet nooit meer dan 5% van je speelsaldo in per speelronde.
 • Elke speelronde duurt zo’n 2 en een halve minuut. Als je hier geen geduld voor hebt, kun je beter een andere live game show spelen.
 • Als je je zorgen maakt om de uitbetalingen, dan kunnen wij je al vertellen dat er betere multiplier roulette games zijn, zoals bijvoorbeeld Mega Fire Blaze Roulette en Lightning Roulette.

Hoe doet Jet Set Racing Roulette het vergeleken met andere multiplier roulette games?

Jet Set Racing Roulette verschilt op een aantal manieren van andere multiplier roulette games.

 1. Virtual Sport Races worden gebruikt om de hoogtes van de multipliers te bepalen. Deze zijn gegenereerd door RNG-software.
 2. De basisuitbetaling op alle inside bets is relatief gezien laag, vergeleken met bijvoorbeeld Lightning Roulette en Quantum Roulette. Een straight-up win betaalt 23:1 uit terwijl je bij de andere twee multiplier roulette games 29:1 uitbetaald krijgt.
 3. De multipliers gelden op alle inside bets.
 4. Speelrondes duren vrij lang, namelijk 2 en een halve minuut in plaats van 60 seconden.
 5. Er worden 2 roulettewielen per speelronde gebruikt en je inzetten worden verdeeld over deze twee roulettewielen.
 6. De maximale multiplier is 2499x, wat hoger is dan andere multiplier roulette games.

Populaire Jet Set Racing Roulette Alternatieven

Populaire alternatieve multiplier roulette games zijn:

 • Lightning Roulette met een maximale uitbetaling van 500x. Alleen straight-up bets kwalificeren en betalen 29:1 uit.
 • XXXtreme Lightning Roulette met een maximale uitbetaling van 2,000x. Alleen straight-up bets kwalificeren en betalen 19:1 uit.
 • Mega Fire Blaze Roulette met een maximale uitbetaling van 10,000x. Alle inside bets kwalificeren en betalen 29:1 uit.
 • Super Stake Roulette met een maximale uitbetaling van 5,000x met extra kosten. Alleen straight-up kwalificeren en betalen 29:1 uit.
 • XL Roulette met een maximale multiplier van 500x. Straight-up bets betalen 17:1 uit.
 • Quantum Roulette met een maximale multiplier van 500x en straight-up bets die 29:1 uitbetalen.
 • Nexus Roulette met een maximale uitbetaling van 5,000x, alle inside bets die kwalificeren en straight-up bets die 28:1 uitbetalen.
 • Gravity Roulette met een maximale uitbetaling van 500x, waarbij alle inside bets kwalificeren en straight-up bets 29:1 uitbetalen.

Voor- en Nadelen van Jet Set Racing Roulette

Voordelen:

 • De Virtual Races zijn een unieke manier waarop de winnende multipliers gekozen worden.
 • Iedere speelronde duurt vrij lang dus je verliest niet zo snel veel geld in korte tijd.
 • Het spel is niet erg volatiel, waardoor je een lange speelsessie kunt hebben als je adequaat inzet.
 • De maximale multiplier is 2,499x wat hoger is dan bij de meeste andere multiplier roulette games.
 • Alle inside bets tellen voor de multiplier uitbetalingen.
 • Er zijn 2 roulettewielen dus je hebt dubbel zo veel kans om te winnen.

Nadelen:

 • Iedere speelronde duurt vrij lang vergeleken met andere live roulette gameshows.
 • De basis straight-up bets en andere inside bets uitbetalingen zijn vrij laag vergeleken met andere multiplier roulette games.

Waar kun je Jet Set Racing Roulette spelen?

Je kunt Jet Set Racing Roulette spelen bij alle legale Nederlandse online casino’s die Playtech live game shows aanbieden.

Veelgestelde Vragen Over Jet Set Racing Roulette

Aangezien wij via onze Discord Community geregeld vragen binnenkrijgen over Jet Set Racing Roulette, hebben wij besloten deze hieronder te beantwoorden. Immers willen wij onze Jet Set Racing Roulette review zo volledig mogelijk hebben.

Wat is Jet Set Racing Roulette?

Jet Set Racing Roulette is een nieuwe generatie live dealer multiplier roulette game show waar je als speler moet voorspellen wie er eerste en tweede gaan worden in virtual sports races om multipliers op je roulette-inzetten uitbetaald te krijgen. De maximale multiplier is 2,499x.

Is Jet Set Racing Roulette makkelijk om te spelen?

Ja, het is enorm simpel om te spelen, maar je moet even door hebben hoe het spel precies werkt. Gelukkig kun je dat te weten komen in deze uitgebreide en eerlijke Jet Set Racing Roulette review.

Gebruikt Jet Set Racing Roulette Live RNG software?

Ja, er wordt RNG-software gebruikt om de resultaten van de virtual races te bepalen en multipliers te vormen.

Is er een winnende strategie voor Jet Set Racing Roulette?

Wij weten niet zeker of er een winnende strategie is voor Jet Set Racing Roulette. Wel weten we dat het belangrijk is om goed te bepalen wie er tweede gaat worden en niet eerste omdat je als deze deelnemer eerste wordt ook gewoon de multiplier uitbetaald krijgt.

Wat is de RTP van Jet Set Racing Roulette?

De RTP van Jet Set Racing Roulette is 97,29%, slechts 0,01% onder normaal Europees Roulette dus.

Wat is de hoogste uitbetaling bij Jet Set Racing Roulette?

De hoogste uitbetaling bij Jet Set Racing Roulette is 2499x op een straight-up nummer. Je moet dan ook nog correct voorspellen welke deelnemers er eerste en tweede worden in de virtual race.

Waar kan ik Jet Set Racing Roulette spelen?

Je kunt Jet Set Racing Roulette spelen bij alle legale Nederlandse online casino’s die Playtech Live casino games en game shows aanbieden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2023 | Deze website is eigendom van GC Media Holdings Ltd. gevestigd te Victoria House 306, Victoria, Mahe Island, Republiek der Seychellen.