18-plus-icon
Boom City Live
5.0/5

Boom City Live

Boom City Live is een unieke live game show van Pragmatic Play waarbij je inzet op bronzen, zilveren, gouden en bonusvakjes die multipliers uitbetalen.
Home » Boom City Live

Pragmatic Play Boom City Live Review, Tips en Spelregels

Pragmatic Play Boom City Live – Korte Introductie

Pragmatic Play’s Boom City is een spannende live game show met een spelmechanisme dat we nog niet eerder bij andere game shows gezien hebben.

In tegenstelling tot game shows die grote wheel-of-fortune’s gebruiken, hebben we bij Boom City Live te maken met een speelveld van 36 vakjes (6×6) en twee fysieke dobbelstenen die de uitkomst van iedere speelronde bepalen.

Boom City heeft een aantal verschillende uitkomsten en er zijn 3 bonus games in totaal, waar je als speler zelf beslissingen kunt maken. Met de Power Up feature kun je tot 20,000 keer je inzet per speelronde winnen.

Boom City Live is een unieke, kleurrijke, spannende live game show waarbij je echt hoge multipliers kunt krijgen als je geluk hebt.

In deze Boom City Live review gaan we bespreken hoe je de game show het beste kunt spelen, hoe alle bonus games precies werken en of er nog tips en trucs zijn die je kunt toepassen om je winkansen te verhogen.

Wat is Boom City Live?

Boom City Live is een nieuwe live entertainment game show. Het gebruikt een speelveld van 36 vakjes in rijen van 6 verdeeld. Twee gekleurde dobbelstenen bepalen iedere speelronde het winnende vakje. De gouden dobbelsteen selecteert een verticale kolom en de blauwe dobbelsteen bepaalt een horizontale kolom. Waar de twee dobbelstenen tezamen komen, is natuurlijk het winnende vakje.

Op het speelveld zul je verschillende prijzen zien, bonus games, vakjes met kruizen die de speelronde direct doen eindigen en zogenaamde power-up vakjes. Het werkt normaal gesproken zo dat er niet een vast aantal van ieder type vakje is. Iedere speelronde is dus totaal uniek en heeft qua layout niets met de vorige ronde te maken.

Boom City Pragmatic Play Spelen

Boom City Pragmatic Play Spelen

Spelverloop

Boom City Live heeft twee soort van spelfases. De eerste fase is het hoofdspel waarbij je inzetten plaats op het vakje dat jij denkt dat gekozen gaat worden door de twee dobbelstenen.

 • Als het resultaat een Bust vakje is (X), verlies je direct en eindigt de speelronde.
 • Als het resultaat een Power-Up vakje is, worden er 2x en 5x multipliers verdeeld over 24 willekeurig gekozen vakjes aan de hand van de multiplierwaarde die onder aan iedere kolom weergegeven wordt. Daarnaast worden alle Bust vakjes bronzen vakjes met multipliers tussen de 20x en 50x. Vervolgens worden de dobbelstenen nogmaals geworpen.
 • Je wint als het resultaat een gekleurd vakje is en jij hebt ingezet op die bijbehorende kleur.
 • Als het vakje een Bonus vakje is, begint een van de 3 verschillende bonus games.

De 3 bonus games zijn Dice Battle, Lucky Drop en Boom or Bust.

Wat Je Moet Weten Voordat Je Boom City Live Gaat Spelen

 • Iedere multiplier of prijs komt niet even vaak voor. Ook is het speelveld iedere speelronde anders.
 • Elke speelronde heeft 6 inzetmogelijkheden: brons, zilver, goud, Lucky Drop, Dice Duel en Boom or Bust.
 • De bonusronde Boom or Bust bepaalt altijd een vaste minimale uitbetaling welke je kunt verliezen als je de verkeerde beslissing maakt. Daarnaast heb je ook een cash-out functie.
 • De Lucky Drop bonus game heeft een minimale uitbetaling van 5x.
 • De verliezende kant van de Dice Battle krijgt nog steeds uitbetaald. Het minimum is een 3x multiplier en het maximale dat je kunt winnen is 17 keer je inzet.
 • De multipliers aan de onderkant van het sopeelveld worden gebruikt voor de Power-Up. Deze waardes worden namelijk verdeeld op de vakjes in iedere kolom.
 • Power-Ups verhogen de prijzen op het speelveld met tussen de 2x en 5x. Ook veranderen ze de Bust vakjes naar 1x prijzen.
 • Het aantal Bust vakjes wordt iedere speelronde willekeurig bepaald.
 • Het spel heeft een maximale multiplier van 20,000x en je kunt maximaal 500,000 euro winnen per speelronde.
 • De Boom City Live RTP ligt tussen de 93,49% en 96,21%.

Boom City Live Uitbetalingen en Layout

PrijsAantal Keer op SpeelveldUitbetalingKans
1x Brons12 of 131:133,3% tot 36,1%
2x Zilver9 tot 11 2:125,0% tot 30,6%
5x Goud4 tot 65:111,1% tot 16,7%
Power Up32x tot 5x8,3%
Bust SymboolWillekeurig0Onbekend
Dice Battle1 tot 2Min 3x - Max ?2,8% tot 5,6%
Lucky Drop1 tot 2Min 5x - Max ?2,8% tot 5,6%
Boom or Bust0 of 1Min 10x - Max ?0,0% tot 2,8%

Hoe Speel Je Boom City?

Plaats je inzetten

Boom City live begint met een inzetronde die 10 seconden duurt waarin alle spelers hun inzetten kunnen plaatsen.

Er zijn zes inzetmogelijkheden:

 • Brons – 1x
 • Zilver – 2x
 • Goud – 5x
 • Dice Battle
 • Lucky Drop
 • Boom or Bust

Je kunt ervoor kiezen om op een enkel vakje in te zetten, op meerdere of zelfs op allemaal. De bedoeling van de game show is natuurlijk dat je inzet op het vakje dat gekozen gaat worden door de dobbelstenen (wat je uiteraard niet van te voren kunt weten).

Boom City Betting Interface

Boom City Betting Interface

Wanneer de inzetronde voorbij is, zal de Prize Wall zich vullen met 36 nieuwe vierkantjes met een combinatie van bronzen, zilveren, gouden, bonus, power up en Bust afbeeldingen.

Onder aan iedere kolom krijg je een multiplier waarde te zien. De multiplier wordt gebruikt voor een Power Up en is het bedrag dat verdeeld wordt over alle vierkantjes van die kolom.

De presentator activeert vervolgens de dobbelsteen-platformen, welke zullen gaan trillen en de dobbelstenen doen dansen. Na een tijdje stopt het getril en komen de dobbelstenen tot stilstand.

De gouden dobbelsteen bepaalt het getal van de geselecteerde kolom.

Het resultaat van de blauwe dobbelsteen bepaald de rij.

Voorbeeld: de gouden dobbelsteen landt op 3 en de blauwe dobbelsteen op 2. Het vakje dat uit de Prize Wall gekozen wordt is het tweede vakje van links op 3 ”hoog.”

Er zijn altijd vier mogelijke uitkomsten:

 1. Het resultaat is een bronzen, zilveren of gouden vierkantje. Wanneer je hierop hebt ingezet, krijg je de bijbehorende multiplier uitbetaald.
 2. Een Bonus Round symbool zorgt ervoor dat de bonus game begint. Als je geen actieve inzet hebt, kijk je alleen maar mee.
 3. De dobbelstenen landen op een bust, wat betekent dat je je inzet kwijt bent.
 4. Het vierkantje dat gekozen wordt door de dobbelstenen is een Power-Up. Dit vierkantje verandert de Bust vierkantjes in bronzen vierkantjes met een multiplier van tussen de 20x en 50x. Het zorgt er ook voor dat er 24 willekeurige vierkantjes een extra multiplier krijgen. De presentator of presentatrice zal nogmaals de dobbelstenen doen trillen. Als er nog een Power-Up gekozen wordt, gebeurt hetzelfde weer opnieuw. Dit kan zich maximaal 5 maal herhalen.

Hoe Werken de Boom City Power Ups?

Iedere speelronde bevat altijd 3 Power-Up vierkantjes.

Ook wordt er een multiplier weergegeven onderaan iedere kolom. Deze multiplierwaarde wordt verdeeld over alle multipliers gedurende de Power-Up fase.

Een Power-Up zal er voor zorgen dat 24 vierkantjes multipliers tussen de 2x en 5x zullen krijgen. Het totale aantal multipliers dat verdeeld gaat worden kun je zien onder aan iedere kolom.

Bust vierkantjes worden getransformeerd in bronzen vierkantjes met willekeurige multiplier waardes tussen de 20x en 50x. Alle vierkantjes, inclusief de Bonus vierkantjes, kunnen multipliers krijgen.

Alle huidige inzetten blijven staan en de dobbelstenen worden nogmaals geworpen.

Het kan gebeuren dat er meerdere Power-Ups op rij plaatsvinden. In dit geval zullen er wederom 24 vierkantjes gekozen worden.

Na 5 keer Power-Up op rij worden alle Power-Up vakjes gouden vakjes met een multiplier van 50x. Wanneer de bonus game dus een actieve Power-Up multiplier heeft, kun je er al van uit gaan dat je veel gaat winnen.

Boom City Bonus Games

Er zijn bij Boom City 3 verschillende bonus games. In dit gedeelte van onze Boom City review zullen we bespreken welke dit zijn en hoe ze werken.

Dice Battle Bonus Game

De Dice Battle bonus game is een ware strijd tussen de gouden en blauwe dobbelsteen. Deze worden ieder 3 maal geworpen en de dobbelsteen met het hoogste totaal aantal ogen na deze worpen, wint.

Boom City Dice Battle Bonus Game

Boom City Dice Battle Bonus Game

Jouw taak is vrij simpel: je voorspelt of de gouden of de blauwe dobbelsteen gaat winnen.

Na iedere worp worden de resultaten van beide dobbelstenen multipliers en vervolgens weergegeven op het scorebord.

Na de derde rol worden beide multipliers opgeteld om op een totaal uit te komen. Deze eindmultiplier wordt uitbetaald aan de spelers die op de winnende dobbelsteen hebben ingezet.

Als jij dus op de winnende dobbelsteen hebt ingezet, wordt je inzet vermenigvuldigd met de multiplier die je op het gekleurde scorebord bij jouw dobbelsteen ziet staan. Als je op de verliezende dobbelsteen hebt ingezet, krijg je alsnog een multiplier, namelijk de combinatie van het totaal aantal ogen van de drie dobbelsteenworpen van jouw dobbelsteen.

Het kan gebeuren dat er een dobbelsteen drie keer achter elkaar 6 gooit. In dit geval krijg je de speciale Mega Win uitbetaald van 500x je inzet. Als de dobbelstenen allebei een gelijke score hebben na drie worpen, krijgen alle spelers uitbetaald.

Handige Weetjes:

 • De laagst mogelijke winst is 3x gelijkspel.
 • De hoogste standaard uitbetaling is 500x wanneer er 3 keer op rij een 6 wordt gegooid met een van de twee dobbelstenen.
 • De multipliers kunnen verhoogd worden door eventuele Power-Ups.
 • De gemiddelde uitbetaling ligt tussen de 15x en 25x je inzet.

Lucky Drop Bonus Game

De Lucky Drop bonus game speelt zich af op een speelveld van 6 kolommen, waarvan ieder een aantal ogen op de dobbelsteen representeert.

Boven iedere kolom zie je vier multipliers boven op elkaar gestapeld. De laagste staat op ongeveer 10x en de hoogste op 200x.

Elke kolom heeft ook een basis multiplier van 5x. Je wint dus gegarandeerd 5x je inzet wanneer je deelneemt aan deze bonus game.

Boom City Lucky Drop Bonus Game

Boom City Lucky Drop Bonus Game

Jouw taak is om een van de kolommen te kiezen als ”jouw kolom.”

Vervolgens worden de twee dobbelstenen drie keer geworpen. Het resultaat van iedere dobbelsteenworp zal een multiplier die bij dat aantal ogen hoort doen vallen, waardoor de totale multiplier van die kolom toeneemt.

Dit proces herhaalt zich voor iedere dobbelsteenworp. Uiteindelijk krijg je de totale multiplier uitbetaald die bij jouw gekozen kolom hoort.

Handige weetjes:

 • Je wint altijd minimaal 5x je inzet bij deze bonus game.
 • De maximale win is 250x je inzet.
 • Hoe vaker jouw kolom voor komt op de dobbelstenen, hoe hoger je uitbetaling zal zijn.

Boom or Bust Bonus Game

De Boom or Bust bonus game draait volledig om risico’s nemen en hiervoor (hopelijk) beloond worden. Heb jij het lef om te gaan voor hoge multipliers of speel je liever op zeker?

Deze bonus game gebruikt de gouden dobbelsteen en een speelveld van 7 rijen en 6 kolommen, waarvan iedere kolom een aantal ogen van de dobbelsteen representeerd van 1 tot 6.

Boom City Boom or Bust Bonus Game

Boom City Boom or Bust Bonus Game

Iedere rij bestaat uit een combinatie van multipliers en bust vierkantjes. Hoe meer rijen omhoog je gaat, hoe meer bust vierkantjes er op die rij aanwezig zullen zijn.

De bedoeling is om steeds hoger te raken zonder op een bust vierkantje te komen. De rijen bevatten ook Level-Up vierkantjes waarmee je een rij over slaat en een Hyper Square waarmee je in 1 keer naar level 6 gaat.

De Eerste Dobbelsteenworp

Deze bonus game begint met het rollen van de dobbelsteen om zo de Safe Multiplier oftewel de veilige multiplier te bepalen. Deze multiplier krijg je gegarandeerd uitbetaald, ook als je op een bust vierkantje komt. Iedere kolom in de eerste rij heeft een multiplier. Het resultaat van de eerste dobbelsteen bepaalt welk vakje er gekozen wordt voor de safe multiplier. Deze safe multiplier geldt voor alle deelnemers van de bonus game.

Wanneer je een rij omhoog gaat, heb je de optie om uit te cashen of om door te spelen. De keuze is dus aan jou of je je winst wilt nemen of doorspelen voor een waarschijnlijk hogere uitbetaling, met natuurlijk de kans dat het misgaat.

Iedere dobbelsteenworp bepaalt welk vakje op de volgende rij er gekozen gaat worden.

 • Als je landt op een multiplier vierkantje, wordt deze multiplier toegevoegd aan je uitbetaling en heb je de mogelijkheid uit te cashen of door te gaan.
 • Als je landt op een safe multiplier, krijg je die multiplier gegarandeerd en is je volgende worp risicovrij.
 • Wanneer je op een bust vierkantje komt, eindigt de bonus game en krijg je de safe multiplier uitbetaald.
 • Als je op een Level Up vierkantje komt, ga je een rij omhoog en landt je altijd op een multiplier vakje.
 • Als je op het Hyper Jump vierkante terecht komt, ga je gelijk naar de zesde rij en landt je altijd op een multiplier.

Handige weetjes:

 • De safe multiplier is een gegarandeerde uitbetaling, zelfs als je busted gaat.
 • Hoe hogere rij je beklimt, hoe meer bust vierkantjes er zullen zijn.
 • Je kunt altijd de multiplier van het volgende level zien waardoor je een weloverwogen beslissing kunt maken of je nu doorspeelt of je winst uitcasht.
 • De multipliers voor iedere rij zijn iedere speelronde weer anders.

Speelstrategieën en Tactieken voor Boom City Live

Boom City Live is een game show waar je echt uren plezier aan kan hebben, al helemaal wanneer je de juiste strategieën toepast. Eigenlijk komen deze strategieën neer op het volgende:

Zet in op de bronzen, zilveren en gouden vierkantjes OF op de bronzen, zilveren, gouden en bonus vierkantjes.

Inzetten op de Bronzen, Zilveren en Gouden Vierkantjes

Wij zouden eigenlijk niet weten waarom je Boom City Live zou spelen en alleen op de nummers inzetten. Toch is het de moeite waard om te kijken of deze inzetstrategie iets kan opleveren.

Laten we eens naar de statistieken van deze inzetten kijken, welke uitbetalingen hebben tussen de 1x en 5x.

 • Van de 36 vakjes op het scherm kunnen er tot 31 gekleurd zijn, maar doorgaans zijn dit er zo’n 28, oftewel 77% van het speelveld.
 • Van deze 77% zijn 11 tot 14 vakjes vaak brons.
 • 7 Tot 10 vakjes zijn zilver.
 • 3 tot 7 vakjes zijn goud.

Met deze cijfers kunnen we onze inzetten zo aanpassen dat we winst maken wanneer een bepaalde kleur voor komt, bijvoorbeeld brons, maar we kunnen ook voor zilver of goud gaan.

Als we zouden beginnen met 10 units en we 6 units op brons plaatsen, krijgen we 12 units met winst, bij 2 units op zilver krijgen we er 4 terug en bij 2 units op goud spelen we break even met 10.

Kortom, met deze strategie gaat je speelsaldo langzaam achteruit. De kans op grote winst komt alleen van de Power-Ups. Deze strategie werkt dus niet echt op de langere termijn omdat we te veel afhankelijk zijn van deze grote wins om ons speelsaldo een flinke boost te geven.

Inzetten op de Bronzen, Zilveren, Gouden en Bonus Round Vierkantjes

Er zijn eigenlijk twee inzetstrategieën voor het combineren van gekleurde en bonus vierkantjes. Aangezien wij het liefste zo lang mogelijk met ons speelsaldo willen doen, gaan we onze inzetten hierop aanpassen. We zullen uiteraard sommige speelrondes winnen en andere speelrondes met lege handen komen te zitten.

Inzetten op Alles

Bij deze strategie zetten we in op alle vierkantjes. We kunnen op alle vierkantjes even veel inzetten of meer op de bronzen vierkantjes omdat deze een grotere kans hebben om te winnen. Je moet er wel rekening meehouden dat je genoeg op de 1 inzet zodat je in ieder geval je volledige inzet terugwint als deze valt.

Een voorbeeld inzet is 5 units op brons en slechts 1 unit op zilver, goud, Dice Battle, Lucky Drop en Boom or Bust. De totale inzet is dus 10 units. Als de dobbelstenen op brons vallen, krijgen we 10 units terug. Als de dobbelstenen op een bonus game vallen, doen we vrij goedkoop mee met de bonus game en krijgen we waarschijnlijk onze inzet ook gegarandeerd terug.

Inzetten op sommige kleuren en alle bonus vakjes

Bij deze strategie zet je niet zo veel in per speelronde als bij de strategie die we zojuist besproken hebben, maar gebruik je nog wel dezelfde aanpak. Je zet het grootste gedeelte van je inzet in op brons en de rest op de bonusvakjes. Een voorbeeld is bijvoorbeeld 5 units op brons en eentje op ieder van de drie bonus games. Onze totaalinzet komt op 8 units uit en als brons wint, winnen we 10, dus hebben we dan 2 units winst. Dit is de strategie die wij aanraden.

Alleen inzetten op de bonus vakjes

Deze strategie zullen we toch maar even besproken aangezien er altijd spelers zijn die alleen willen inzetten op bonus games (heel herkenbaar). Dit is een wat risicovollere strategie, maar wel eentje die goed kan uitbetalen als de bonus games daadwerkelijk geactiveerd worden.

Zet zo veel je maar wilt in op deze vakjes, maar onthoud dat het nooit slim is om meer dan 10% van je speelbudget op deze bonus games in te zetten omdat ze niet zo vaak vallen.

Boom City Bonus Game Strategieën

Elke Boom City bonus game heeft meerdere strategieën, dus laten we daar eens snel een kijkje naar nemen.

Dice Battle Strategie

Je moet bij deze bonus game kiezen tussen de gouden en blauwe dobbelsteen. Het maakt eigenlijk niet uit welke je kiest want ze kunnen allebei dezelfde multipliers opleveren. Kies er dus gewoon eentje uit waar jij een goed gevoel bij hebt.

Lucky Drop Strategie

Lucky Drop is nog een bonus game van Boom City Live waar het alleen maar om geluk draait. Je moet namelijk een getal kiezen tussen 1 en 6. Als je op een totaal aantal ogen van beide dobbelstenen moest gokken, was het makkelijker.

Dan zou je bijvoorbeeld op 7 kunnen gokken omdat dat het aantal ogen is dat het meeste wordt geworpen met twee dobbelstenen. Echter maakt het bij een enkele dobbelsteen niet zo veel uit op welk getal je gokt.

Boom or Bust Strategie

Deze bonus game begint altijd met het zetten van de Safe Multiplier. Wat er ook gebeurt, je krijgt altijd gegarandeerd deze multiplier uitbetaald, zoals je ook al eerder in deze Boom City review hebt kunnen lezen.

Waar het qua strategie eigenlijk een beetje op neer komt bij deze bonus game is heel simpel: weten wanneer je moet stoppen en de cash-out functie gebruiken.

De enige andere strategie is het niet gebruiken van een strategie en gewoon de bonus game uitzitten om te kijken wat er zal gebeuren. In het beste geval behaal je dan de laatste rij en bag je even een grote multiplier. In het slechtste geval krijg je de Safe Multiplier uitbetaald.

Wij raden echter wel aan om naar de multiplier waarde te kijken van de volgende rij om te bepalen of het het waard is risico te lopen of dat het juist beter is om je winst uit te cashen.

De makers van het spel (Pragmatic Play) zijn natuurlijk niet van gisteren en hebben de verschillen tussen de rijen expres heel klein gemaakt, vaak minder dan 10x. Hierdoor is het verleidelijk om de cash-out functie te gebruiken, juist terwijl je je winst nog lekker kan verhogen.

Let wel een beetje op want hoe hoger je komt, hoe meer bust vierkantjes er aanwezig zullen zijn op de rij waar je terecht komt.

Boom City RTP Uitbetalingen en Winkansen

De gemiddelde RTP van Boom City is 96,21% en hangt een beetje rond de 93,49% en 96,21% afhankelijk van hoe je speelt. Dit is nog redelijk goed vergeleken met andere game shows, die ook vaak rond de 94 en 97% uitbetalen.

De maximale uitbetaling van Boom City is 20,000x en je hebt meerdere Power-Ups nodig om dit uitbetaald te krijgen. De kans is klein, maar het gebeurt regelmatig. De maximale uitbetaling is 500,000 euro per speelronde, dus hoeveel je ook inzet, zelfs met een 20,000x multiplier is de maximale uitbetaling een half miljoen per speelronde (niet verkeerd dus).

Boom City Speeltips

Houd er rekening mee dat Boom City in eerste instantie heel makkelijk lijkt, maar dat schijn bedriegt. Het is net als de meeste andere game shows in de zin dat je erg veel geluk moet hebben. Dit gezegd hebbende, kan je wel met een beetje geluk lekker hoge multipliers in de wacht slepen.

Onze grootste speeltip is dan ook: heb vooral veel plezier tijdens het spelen. Forceer geen winst en probeer gewoon lol te hebben in het spelen van de game show zelf.

 • Strategieën die je kunt gebruiken bij Boom City Live maken gebruik van de verschillende inzetmogelijkheden. Het is verstandig om elke ronde in te zetten op de bonus games zodat je in ieder geval kans maakt op mooie multipliers.
 • De Power Up feature is erg belangrijk aangezien deze zorgt voor aanzienlijke multiplier wins op de gekleurde vakjes en tijdens de bonus games.
 • Bij de bonus games moet je als speler af en toe keuzes maken. Als je deze niet op tijd maakt, doet het casino dit voor je. Bij de Boom or Bust bonus game doe je er goed aan de multiplier van de volgende rij te checken zodat je goed voor jezelf kunt besluiten of je uit gaat cashen of doorspelen.
 • Bij de Lucky Drop en Boom or Bust bonus games is jouw speelronde uniek en anders dan die van andere spelers, afhankelijk van de beslissingen die je gemaakt hebt.

Boom City Spelstatistieken en Resultatentracker

De Boom City speelinterface bevat informatie over de afgelopen speelrondes via twee verschillende rasters onder aan het scherm.

 • De result tracker laat zien wat er de afgelopen 22 speelrondes precies gebeurd is.
 • De statistiekenoptie laat de afgelopen 500 speelrondes zien, met gedetailleerde informatie over de bonus games en power-ups.

Resultaten en statistieken kunnen je inzage geven in het resultaat van afgelopen speelrondes, maar kunnen natuurlijk niet de toekomst voorspellen.

Boom City Review Samenvatting en Conclusie

Pragmatic Play staat natuurlijk bekend om zijn goede live game shows. Boom City is dan ook een unieke live game show die niet lijkt op andere gameshows die we tot nu gezien hebben van andere software providers.

Het lastigste aan Boom City Live is dat je in het begin niet helemaal weet hoe de verschillende bonus games nu precies werken. Afgezien hiervan is het concept van het casinospel erg eenvoudig. Mocht het je toch nog niet helemaal begrepen hebben, raden wij aan het Power-Up gedeelte van deze Boom City Live review nog eens door te nemen.

De bonus games spelen de grootste rol in deze live show. Als je niet inzet op de bonus games, maar enkel op de normale getallen, zal je niet zo veel winnen.

Veelgestelde Vragen over Boom City Live van Pragmatic Play

Wij krijgen erg veel vragen binnen over Boom City van Pragmatic Play. Vandaar dat we besloten hebben deze review zo uitgebreid mogelijk te maken en deze vragen hieronder te beantwoorden.

Wat is Pragmatic Play Boom City Live?

Boom City Live is een entertainment gameshow van Pragmatic Play waar je inzet op de uitkomst van twee dobbelstenen. Er zijn Power-Ups en bonus games waarmee je multipliers kunt winnen die je inzet zullen vermenigvuldigen.

Wat is de maximale uitbetaling van Boom City Live?

De maximale multiplier is 20,000x. Je hebt meerdere Power-Ups nodig tijdens een bonus game om dit te behalen. De hoogste ”normale multipliers” liggen zo rond de 500x.

Wat is de RTP van Boom City Live?

De RTP van Boom City Live is 96,21%, wat een beetje hetzelfde is als van andere live casino game shows.

Waar kan ik Boom City Live spelen?

Je kunt Boom City Live spelen bij legale Pragmatic Play Live Casino’s.

Van waar wordt Boom City uitgezonden?

Boom City wordt uitgezonden vanuit de live studio van Pragmatic Play in Bucharest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2023 | Deze website is eigendom van GC Media Holdings Ltd. gevestigd te Victoria House 306, Victoria, Mahe Island, Republiek der Seychellen.