18-plus-icon
Extra Chilli Epic Spins
5.0/5

Extra Chilli Epic Spins

Turn up the Heat met een unieke mix van live casino en slots! Stel je de Extra Chilli Megaways gokkast van Big Time Gaming voor in combinatie met een game show. Dat is dus precies wat Extra Chilli Epic Spins is! Deze live game show van Evolution Gaming kun je spelen samen met je vrienden terwijl je chat met medespelers en de vriendelijke game host.
by
Home » Extra Chilli Epic Spins

Stel je de Extra Chilli Megaways gokkast van Big Time Gaming voor in combinatie met een game show. Dat is dus precies wat Extra Chilli Epic Spins is! Deze live game show van Evolution Gaming kun je spelen samen met je vrienden terwijl je chat met medespelers en de vriendelijke game host.

Extra Chilli Epic Spins combineert zoals we al in de intro aangegeven hebben de bekende 6 rollen tellende Megaways gokkast Extra Chilli met free spins en een live game show met een groot rad van fortuin. Dit zorgt natuurlijk voor een hele nieuw speelervaring en die gaan wij in deze Extra Chilli Epic Spins review eens goed bespreken.

Laten we gelijk met de deur in huis vallen en je vertellen dat ieder basisspel bestaat uit 5 spins achter elkaar. Er wordt dus lekker snel doorgespeeld en je hoeft niet te wachten na iedere speelronde.

Het basisspel en de Free Spins fase bestaan uit 6 verticale rollen en een tweede horizontale rol aan de onderkant van het speelscherm. Uiteraard kunnen er Wild symbolen op de rollen te voorschijn komen die als een soort joker gelden en alle andere symbolen kunnen vervangen. Hierdoor kun je eerder winnende combinaties krijgen en zal je winkans verhoogd worden.

Vervolgens kun je ook nog eens extra multipliers krijgen en tot 20 free spins wanneer het woord HOT op de rollen verschijnt. Verder is er ook nog sprake van een Gamble Wheel fase waar je NOG meer multipliers kunt krijgen!

Hoe Speel je Extra Chilli Epic Spins?

Het doel van Extra Chilli Epic Spins is om ten minste 3 identieke symbolen op de rollen gedraaid te krijgen (of minstens 2 paarse chilipepers, wat betere symbolen zijn dan de andere aanwezige symbolen). Daarnaast is het mooi meegenomen wanneer het woord HOT op de rollen komt te staan, aangezien dit extra uitbetalingen met zich meebrengt.

De live slot game bestaat uit 6 hoofdrollen en een soort tweede, horizontale rol aan de onderkant van het speelveld, waardoor je op rol 2, 3, 4 en 5 een extra symbool kunt krijgen.

Extra Chili Spins Nederlands

Onder aan het normale speelveld zit een extra horizontale rol.

Extra Chilli Epic Spins – Inzetten Plaatsen

Het inzetten bij Extra Chilli Epic Spins is heel eenvoudig. Alles wat je maar hoeft te doen is je inzet per spin bepalen en op de ‘Play’ knop klikken om aan het basisspel mee te doen. Iedere speelronde bestaat uit 5 draaien of spins achter elkaar. Als er al een spin bezig is wanneer jij net binnenkomt, zal je even moeten wachten tot de volgende inzetronde.

Extra Chilli Epic Spins – Basispel Spins

Met iedere spin draaien zowel de rollen van het hoofd speelveld als de extra horizontale rol. De rollen blijven uiteindelijk stilstaan op een bepaald resultaat. Midden tijdens de spin zal er een krat kapot gegooid worden waar mogelijk willekeurige multipliers inzitten tussen de 1x en 5x.

Ook kan de krat de letter H, O of T bevatten. Om het woord HOT gespeld te krijgen op het speelveld, heb je alle 3 de letters nodig. Wanneer het woord HOT op het speelveld verschijnt, zijn er 2 bonus games mogelijk: Free Spins en Gamble Wheel.

Alle multipliers die je hebt weten te verzamelen met iedere spin zullen worden bewaard en opgeteld bij zowel de huidige als toekomstige spins van de desbetreffende speelronde. Het kan gebeuren dat je een Piñata krijgt in plaats van een kratje, waardoor je vaak nog hogere multipliers krijgt en meer kans hebt de Free Spins te triggeren.

Hier komt bij dat je ook een WILD symbool gedraaid kunt krijgen op de onderste horizontale rol. Deze vervangt, zoals altijd, alle andere symbolen als een soort joker en verhoogt je winkansen. Als er geen drie of meer identieke symbolen op een winlijn gedraaid worden, gaat het spel door naar de volgende spin.

Dit gaat zo door tot alle 5 spins voorbij zijn. Je wint als je minstens 3 identieke symbolen gedraaid krijgt op een van de winlijnen van links naar rechts of als je 2 paarse chilipepers op het speelveld gedraaid krijgt. Net zoals bij scatter symbolen, maakt het niet uit waar op het speelveld je de paarse chilipepers gedraaid krijgt. Deze hoeven zich dus niet per se naast elkaar te bevinden.

Alle winnende combinaties worden bij elkaar opgeteld. Je kunt je winst nog verder verhogen als je multipliers krijgt of wanneer de Free Spins bonus getriggert wordt.

Extra Chilli Epic Spins – Free Spins

Tijdens het basispel werkt het zo dat wanneer je de letters H, O en T verzameld hebt, je 8 free spins krijgt. De free spins mode begint nadat het basispel is afgelopen. De waarde van je initiele inzet per spin zal gebruikt worden voor de Free Spins.

Extra Chilli Epic Spins - Free Spins Bonus Game

Extra Chilli Epic Spins – Free Spins Bonus Game

Net zoals bij het basispel, kunnen de free spins er ook voor zorgen dat er een kratje of Piñata kapot gegooid gaat worden, midden tijdens de free spins. Hierdoor krijg je wederom extra free spins of multipliers.

De eventuele multipliers die je al hebt verzameld in het basisspel worden opgeteld bij de multipliers van de free spin, waardoor je winst erg hoog kan uitvallen. Je wint uiteraard wederom wanneer je drie of meer identieke symbolen op rij gedraaid krijgt of 2 paarse chilipepers. Na de 8 free spins (of 16 als je een Piñata gekregen hebt), zal de Gamble Wheel fase beginnen.

Extra Chilli Epic Spins – Gamble Wheel Bonus Game

Het Gamble Wheel bestaat uit twee wielen, ieder met andere kleuren. Als speler moet je kiezen tussen de rode en paarse kleuren op het eerste Gamble Wheel. De game host geeft vervolgens een flinke zwiep aan dit rad. Als het rad stil blijft staan op de door jou gekozen kleur, krijg 2 extra free spins.

Extra Chilli Epic Spins - Gamble Wheel

De Extra Chilli Epic Spins – Gamble Wheel geeft je kans extra free spins en multipliers te winnen.

Na deze free spins heb je nog een extra kans om free spins te winnen op het tweede Gamble Wheel. Hier moet je kiezen uit vier kleuren: rood, paars, groen en blauw. Als het rad stopt op jou gekozen kleur, zal je wederom 2 extra free spins krijgen.

De multipliers van het basisspel en de free spins die je met het Gamble Wheel verdiend hebt worden bij elkaar opgeteld. Na het Gamble Wheel, eindigt de huidige speelronde en begint er een nieuwe speelronde van het basisspel.

Extra Chilli Epic Spins – Piñata

Tijdens de spins van het basisspel en tijdens de Free Spins mode, kun je een verbeterde versie van het kratje krijgen, namelijk de Piñata. De Piñata geeft je willekeurige multipliers van 10x tot 20x of het volledige woord HOT op het speelscherm, waarmee je gegarandeerd free spins krijgt.

De game host komt hier goed van pas, aangezien deze de Piñata kapot zal gooien om te kijken wat hier voor moois in zit! Ook bij de Piñata geldt dat alle multipliers bij elkaar worden opgeteld en toegepast worden op zowel je huidige uitbetaling als die van komende spins van de huidige speelronde.

Extra Chilli Epic Spins Pinata

De game host gooit de Piñata kapot om te kijken of daar multipliers of free spins in zitten.

© Copyright 2023 | Deze website is eigendom van GC Media Holdings Ltd. gevestigd te Victoria House 306, Victoria, Mahe Island, Republiek der Seychellen.